Marginalen Gold visa

Marginalen Gold kreditkort
  • Årsavgift: 195 kr/år
  • Få upp till 25 % rabatt i över 200 nätbutiker
  • Kompletterande reseförsäkring & tankafelförsäkring

Ansök och få en kredit på upp till 100 000 kr. Upp till 50 räntefria dagar, kreditränta på 16,90 %. För att ansöka måste du ha fyllt 20 år.

Frågor och svar om kortet

Hur sätts räntan på Marginalen Gold?

Räntan på ett Marginalen Gold kreditkort är 16,90 procent. Kortet har en räntefri period på 50 dagar och som kortinnehavare väljer du själv om du vill betala hela fakturan på en gång eller om du vill dela upp den på flera mindre betalningar.

Varje månad måste dock minst 1/89 av skulden betalas och som minst 150 kronor.

Vilka betyg får Marginalen Gold i olika recensioner?

Marginalen Gold får oftast relativt bra betyg när olika sajter som betygsätter kreditkort får säga sitt. Kortet anses som ett mycket stabilt kort som egentligen inte har några svaga sidor. Det som sticker ut lite extra i positiv bemärkelse enligt många recensenter är att kortet har väldigt förmånliga försäkringar samt att beviljandegraden är hög.

Enstaka recensenter anmärker på att Marginalen Gold kreditkort inte har något bonusprogram men det kompenseras med råge i och med att kreditkortet erbjuder ett mycket generöst cashback program.

Var hittar man sin faktura från Marginalen Gold?

När du innehar ett Marginalen Gold kreditkort hittar du alltid dina fakturor digitalt när du loggar in på Mina Sidor hos Marginalen Bank. Du kan också hitta dina fakturor via Marginalen Banks app.

Med ett Marginalen Gold kreditkort kan du enkelt registrera e-faktura genom att ansöka i din internetbank. Om du väljer e-faktura istället för pappersfaktura slipper du dessutom betala aviavgiften som annars ligger på 25 kronor i månaden.