Rocker visa

Rocker kreditkort
  • Årsavgift: 0 kr
  • Upp till hela 10 % cashback
  • Debitkort

Detta är inget kreditkort vilket innebär att du måste sätta in pengar i förväg via Swish. För att ansöka måste du ha fyllt 18 år.

Frågor och svar om kortet

Kan man logga in på Rocker?

Ja, man kan logga in på Rocker. Inloggning sker på deras webbplats eller i appen och görs enklast med hjälp av BankID eller Mobilt BankID.

Hur funkar Rocker?

Rocker fungerar som så att det är ett debitkort och inte ett kreditkort. Det innebär att du måste sätta in pengar i förväg för att kunna använda kortet. Enklast är att sätta in pengar via Swish.

Har Rocker någon bonus?

Ja, för varje person du värvar till Rocker så får du 0,5 % cashback. Tipsar du hela 20 personer så får du max cashback på 10 %. Cashback är begränsad till 500 kr/månad samt begränsas även av Rockers "paket". Med standardpaketet som är gratis är maximal cashback 1 %.

Är Rocker ett mastercard?

Nej, Rocker är inte ett mastercard. Rocker är ett VISA-kort. Kortet kan användas för att göra inköp och ta ut kontanter i bankomat såväl i Sverige som i de flesta länder i hela världen.

Vilka betyg får Rocker i olika recensioner?

Rocker får ofta ett betyg som är högre än genomsnittet när olika sajter som recenserar kort säger sitt. Något som drar upp betyget är framförallt det generösa bonusprogrammet som Rocker erbjuder.

Att kortet inte har någon årsavgift samt erbjuder cashback på upp till 10 % är något som hyllas i flera olika recensioner.

Var hittar man sin faktura från Rocker-kortet?

Det finns ingen faktura, men du kan logga in i appen eller webbsidan för att se dina transaktioner.

Har Rocker en app?

Ja, i appen kan du hitta massor av information om ditt kort, bland annat ser du aktuellt saldo och en lista över samtliga transaktioner.

Har Rocker någon reseförsäkring?

Ja, men bara i "paketen" som kostar pengar. I standardpaketet som är gratis ingår ingen reseförsäkring.

Kan jag ta ut i bankomat med Rocker?

Ja, men maximalt 3000 kr per månad kostnadsfritt. Tar du ut mer än 3000 kr så tillkommer en kostnad.